Talianska. Kvalitná. Poctivá.

"NAJLEPŠIA V BRATISLAVE"

podľa TripAdvisor.com

Vitajte v Letorri

LeTorri ponúka výnimočné chute Talianska vyrábané z tých najlepších ingrediencií. Stravovanie pre nás nie je iba povinnosť či nutnosť. Jedlo by malo byť pastvou pre všetky zmysly, nielen pre chuťové bunky. Dôležité je i to, čo vidíme naservírované a vôňa, ktorú cítime. Tvoríme kuchyňu, ktorú si zákazníci obľúbili a s radosťou sa k nám vracajú.

Pozrieť video

Akcie a novinky

Po celý rok staráme o to, aby sme pre vás pripravili množstvo výnimočných akcií a noviniek. Môžete sa tešiť na špeciálne sezónne menu, tematické večere a ďalšie gastronomické zážitky. Či už hľadáte osvieženie v letných mesiacoch, alebo niečo hrejivé na zimné večery, vždy nájdete v LeTorri niečo jedinečné.

Výnimočné jedlo

Zakladáme si na tom, že práve kvalitné suroviny dokážu vykúzliť naozajstný gastronomický zážitok. U nás vyrábané cestoviny, cesto, kvalitná káva a čerstvosť všetkých používaných ingrediencií vytvoria jedinečnú a nezabudnuteľnú chuť našich jedál.

Pozrieť video - Novinka Cacio e Pepe

Gastronomický zážitok

Ponúkame vám oveľa viac než len skvelé jedlo – prinášame vám nezabudnuteľný zážitok. Našim cieľom je neustále prekvapovať a potešiť vaše chuťové poháriky inovatívnymi a zaujímavými jedlami. Či už si užívate pohodlné prostredie našej interiérovej časti, alebo relaxujete na letnej terase s priateľmi a pohárom kvalitného vína, u nás sa vždy nájde niečo výnimočné.

Pozrieť video - Kokosová bomba

Služby na úrovni

Jedinečnými nás robí nielen prístup k jedlu a výberu surovín, ale i prístup k našim zákazníkom. U nás nájdete príjemný personál, ktorý vám vždy ochotne poradí a odpovie na akékoľvek otázky.

Pokojná atmosféra

Či už hľadáte miesto na rodinnú oslavu alebo romantickú večeru pri sviečkach, atmosféru LeTorri si určite zamilujete. Zatiaľ čo vnútro tvorí moderný interiér, vonku sa nachádza letná terasa vhodná na pokojný večer s priateľmi pri pohári kvalitného vína. To všetko vo výbornej lokalite a s možnosťou parkovania.

NAŠE POCHÚŤKY OBJEDNÁTE CEZ

Napísali o nás

"

Na bajkalskej ulici priamo v komplexe Tri veže nájdeš verziiu talianskej špeciality, ktorá u nás zatiaľ nemá konkurenciu. Klasické cesto z droždia v nej vymenili za domáci kvások, ten je nielen ľahšie stráviteľný, ale aj zdravší.
Startitup.sk
Čítať viac
V talianskej reštaurácii LeTorri nechávajú majstri kuchári cesto po pridaní kvásku 48 hodín pomaly kysnúť pri izboej teplote, aby získalo jedinečnú konzistenciu, chuť a vôňu. Výsledkom tohoto procesu je ľahšie stráviteľná, nadýchaná a chrumkavá pizza.
Bratislava 24
Čítať viac

Referencie